Telefon: (30) 605-2181 

demo

Super User

Super User

Minőségi szolgáltatás

 

B. Ferenc

Tagged under

„Évek óta a Doktor Úrhoz járok. Remek szakember, nagyon precíz és türelmes. Csak ajánlani tudom.” 

„Nagyon problémás eset vagyok, nehezen viselem a fájdalmat és az orvosi beavatkozásokat, de a doktor úr olyan nyugodtan elmagyaráz mindig mindent, amit épp csinál, hogy mára eljutottam oda, hozzá már nem félve megyek. Köszönöm.”

T. A.

Tagged under

„Véletlenül kerültem hozzá pár évvel ezelőtt, de többet nem is megyek máshoz. A legjobb!”

„Gyurgyik doktor úr késztette a fogsoromat, amivel nagyon elégedett vagyok. Remek munka.”

Lehet, hogy a régi fogkefe még jó állapotban van, de sok olyan baktériumot hordozhat, melyek fertőzéseket okozhatnak. Ezért fontos - és nem csupán reklámfogásból - a fogkefék legalább két-három havonta történő cseréje.

A savas ételek és italok fogyasztása, így a sport-és energiaitalok, a citrusfélék, a bor vagy akár a paradicsom felpuhítják a fogzománcot, amely fogmosás során könnyebben sérülhet, ráadásul a szuvasodást okozó baktériumokat is nehezebb így eltávolítani. Ha savas ételeket fogyasztottunk, inkább öblítsük ki a szánkat, de a fogmosással várjunk legalább 30 percet.

A megfelelő szájhigiénia kialakításában az egyik legfontosabb feladatunk a rendszeres fogmosás. Ám azt már kevesebben tudják, hogy a fogselyem rendszeres használata is legalább olyan fontos. A fogselyem ugyanis éppen azokat a kritikus helyeket éri el, amit fogkefével már nem lehet, ezáltal eltávolítva a szuvasodást okozó baktériumokat. Ezért ajánlatos naponta egyszer fogselymet használni, így biztosak lehetünk abban, hogy minden apró rést sikerült megtisztítanunk. 

Magas szintű szakmai tapasztalat

Az ön fogaiért

Előző12Tovább
1. oldal / 2